Институт на Сајму туризма у Новом Саду

Институт „Нишка Бања учествовао је на 53. Међународном сајму туризма у Новом Саду, који је одржан од 15. до 19. новембра 2022. године у хали „Мастер. Током три дана представиле су се туристичке агенције, туристичке организације, институције, пословна удружења, туроператери, хотели, бање, национални паркови, осигуравајуће куће, јавна предузећа, винарије и дестилерије, мали произвођачи хране и пића.

Ово је други по значају туристички догађај у земљи и региону југоисточне Европе, сајам са дугом традицијом, регионалним угледом и поверењем учесника и посетилаца. Други је велики туристички догађај у региону који је показао да је туризам адаптабилна индустрија у времену пандемије и ратних криза. Целодневна дешавања, прегршт интерактивних садржаја, презентације, промоције, конференције, дегустације и ове године учинили су овај велики сајамски догађај пођеднако привлачним за пословне посетиоце као и најширу публику.

Изразито велико интересовање владало је за понуде у вези са домаћим туризмом, за туристичке капацитете и дестинације у Србији.

Ове године Институт je наступио са Туристичком организацијом града Ниша, Општином Нишка Бања и другим туристичким посленицима из нашег града. Презентоване су све услуге Института, са посебним акцентом на новоотворени Велнес Студио – Базен број 3. Институт је промовисао нове, као и постојеће пакете, већ добро познате нашим клијентима.

Штанд Института посетио је велики број грађана, као и представници синдиката и компанија са којима су вођени разговори о доласку њихових радника, као и представници туристичких агенција. Показано је велико интересовање за понуду и услуге Института „Нишка Бања.

 

Такође смо наше понуде и могуће начине сарадње, презентовали у пословним просторијама бројних синдиката и компанија.

53. Међународни сајам туризма у Новом Саду одржан је уз учешће 250 излагача из: Црне Горе (земља партнер сајма), Босне и Херцеговине, Републике Српске, Северне Македоније, Хрватске, Словеније, Мађарске, Турске, Румуније, Кипра, Бугарске, Ирака, Аустрије и Србије.