Актуелно

Европско првенство у параглајдингу у Нишкој Бањи

Међународно такмичење у параглајдингу „Тест Европско првенство и државна првенства Србије и Мађарске 2021“  одржава се од 1. до 7. августа 2021. год. у Нишкој Бањи. Институт „Нишка Бања“ пружио је подршку Ваздухопловном савезу Србије и имао част да представници Института буду позвани на свечано отварање овог првенства.

Више

Делегација из Египта у посети Институту „Нишка Бања“

Дана 25.07.2021. год. Институт „Нишка Бања“ посетила је делегација из Египта, на челу са амбасадором Његовом екселенцијом Амр Аљоваилy и градоначелницом града Ниша Драганом Сотировски. У саставу делегације било је и 13 привредника из провинције Јужног Синаја.

Више

ПРИЗНАЊЕ МИНИСТАРСТВА УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА Дирекције полиције ПУ Ниш

Поводом дана Министарства унутрашњих послова Републике Србије, полицијска дирекција полицијске управе у Нишу, Институту “Нишка Бања”, доделила је признање за исказану храброст, пожртвовање и хуманост током пандемије вируса Covid19.

Више

Обележен СВЕТСКИ ДАН ВЕЛНЕСА – 2021

СВЕТСКИ ДАН ВЕЛНЕСА – GLOBAL WELLNESS DAY     У Институту „Нишка Бања“ Светски дан велнеса – Global Wellness Day као и сваке године, обележен је 11.06.2021. (петак) од 10 – 11 х, на терасиИВ спрата стационара „Радон“ у сарадњи са GWD Serbia, са посебним акцентом на Ментални велнес. Због тренутне епидемиолошке ситуације, није то бити јавни час вежбања, већ…

Више