inb@radonnb.co.rs+38118502046

Актуелно

Међународни дан физиотерапеута у знаку артритиса

За превенцију било које болести изузетно је важно водити рачуна и о свом менталном здрављу, како у погледу редукције стреса и побољшања целокупне енергије организма, тако и у погледу јачања самопоуздања, закључак је наших физиотерапеута.

Детаљније...

Конгрес Европског удружења кардиолога

Водећи кардиолози Европског удружења кардиолога презентовали су нове мултицентричне студије, које ће у великој мери променити дијагностички и терапијски приступ кардиоваскуларним болестима.

Детаљније...

Извештај са XVII Конгреса НАУЗР Србије

Физиотерапеути Института „Нишка Бања” узели су активно учешће на XVII Конгресу Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије – НАУЗРС презентовањем два стручна саопштења.

Детаљније...

Учешће Института „Нишка Бања” на Сајму туризма у Нишу

Институт „Нишка Бања” представио се својом богатом понудом услуга везаних за лечење и рехабилитацију код кардиоваскуларних и реуматских проблема, као и понудом услуга за уживање у Wellness&Spa центру.

Детаљније...

„Клиничка кардиологија – Cardionaissus 2023”

На X традиционалном конгресу под називом „Клиничка кардиологија – Cardionaissus 2023” прву сесију одржали су лекари Института „Нишка Бања” под називом „Кардиоваскуларна превенција и рехабилитација 2023”, у организацији проф. др Марине Дељанин Илић.

Детаљније...

Запажен наступ Института „Нишка Бања” на Сајму туризма у Београду

Институт је промовисао нове услуге које пружа у адаптираном објекту Велнес Студио – Базен број 3, који је отворен 2022. године уз финансијску помоћ Министарства за туризам и омладину, као и постојеће медицинске пакете, већ добро познате верним клијентима.

Детаљније...