Стогодишњица Новосадског сајма уз учешће Института „Нишка Бања”

Институт „Нишка Бања” учествовао је на 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду који се одржао од 30. новембра до 2. децембра 2023. године у Хали „Мастер”. У години јубилеја и обележавања 100 година постојања и рада Новосадског сајма, током три дана представиле су се туристичке организације, туристичка пословна удружења, туроператери, хотели, бање, туристичке агенције, рехабилитациони центри, национални паркови, осигуравајуће куће, као и произвођачи хране и пића.

Институт је и ове године имао заједнички наступ са Туристичком организацијом Ниша. Презентоване су све услуге Института, са посебним акцентом на снижене цене у вансезонском периоду. Поред тога што је штанд Института посетио велики број грађана, туристичких посленика и синдикалних представника, наше понуде и могуће начине сарадње, презентовали смо и у пословним просторијама синдиката и компанија са територије Војводине.

54. Међународни сајам туризма у Новом Саду одржан је уз учешће 240 излагача из Србије, Црне Горе (Бока Которска земља-регија партнер сајма), Босне и Херцеговине, Републике Српске, Северне Македоније, Хрватске, Словеније, Мађарске, Индије, Непала, Камеруна и Италије.