• Топла лековита вода Нишке Бање са просечном температуром од 37Ц природно обогаћена гасом радона, у комбинацијама са другим терапијама помаже код лечења: кардиоваскуларних обољења, свих облика повишеног крвног притиска, реуматских обољења, изузетно повољно делује на рехабилитације стања након: прелома костију и ишчашења зглобова, централне одузетоси и операција кичме оштећења крвних судова и др.

    Институт "Нишка Бања" располаже следећим смештајним капацитетима:
    - Стационар Радон - 300 лежаја
    - Стационар Зеленгора - 160 лежаја
    - Стационар Терме - 100 лежаја

ДИЈАГ.СРОДНЕ ГРУПЕ

КОНТАКТИ

Институт "Нишка Бања" обележио Светски дан борбе против остеопорозе 20.10.2015.

Институт „Нишка Бања“ обележио је „Светски дан борбе против остеопорозе“ 20.10.2015. у периоду од 12 до 14 часова, испред ТЦ „Калча“ у Нишу. Том приликом подељен је пропагандни материјал, као и корисни савети о ишрани, а лекари Института разговарали су са заинтересованим грађанима и путем тестова вршили процену ризика за остеопорозу. Грађанима су подељене јабуке и јогурт као симбол здраве ишране.

Захваљујући донацији фармацеутских кућа Тева, ПхармаСwисс и Гоодwилл, подељени су и суплементи и витамински препарати. Акцију је подржала и Управа града Ниша, у чије име је присуствовао заменик градоначелника г. Радан Илић.

  

  

  

  

  

Шта је остеопороза и како се борити против ње ?

У Нишу обележен Дан борбе против остеопорозе 

У Нишу обележен Дан борбе против остеопорозе 

Светски дан борбе против остеопорозе обележен и у Нишу