• Лековитост
  Топла лековита вода Нишке Бање са просечном температуром од 37Ц природно обогаћена гасом радона, у комбинацијама са другим терапијама помаже код лечења: кардиоваскуларних обољења, свих облика повишеног крвног притиска, реуматских обољења, изузетно повољно делује на рехабилитације стања након: прелома костију и ишчашења зглобова, централне одузетоси и операција кичме оштећења крвних судова и др.
 • Бањски медицински дан обухвата
  - Смештај
  - Исхрану
  - Лечење и дијагностику (тест оптерећења, одређене лабораторијске анализе које улазе у цену бањског дана) - терапијске процедуре које улазе у цену бањског дана
 • Смештај
  Институт "Нишка Бања" располаже следећим смештајним капацитетима:
  - Стационар Радон - 300 лежаја
  - Стационар Зеленгора - 160 лежаја
  - Стационар Терме - 100 лежаја

ДИЈАГ.СРОДНЕ ГРУПЕ

КОНТАКТИ

Спортски Туризам

У Институту Нишка Бања  бораве и спортисти. Свим спортистима у току припрема омогућено је да провере своје здравствено стање и физичке способности кроз дијагностичке методе које радимо, а да кроз терапијске процедуре достигну максимум који им је потребан за предстојећа такмичења.

   Кад говоримо о спортском туризму, територија на којој се простире Нишка Бања, поседује тениске терене, фудбалски терен, балон салу (рукомет, кошарка, мали фудбал), салу за шах, стартну и слетну стаза за параглајдинг, хиподром, као и изузетно повољне природне услове за планинарење. У ближој околини Нишке Бање постоје услови за рафтинг, мото крос, сафари схоотинг релy, као и стазе за професионалне атлетичаре и рекреативце.

   
   
   


Контакт:
Маркетинг служба Института „Нишка Бања“
Тел: +381 18 502 211
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.