• Лековитост
  Топла лековита вода Нишке Бање са просечном температуром од 37Ц природно обогаћена гасом радона, у комбинацијама са другим терапијама помаже код лечења: кардиоваскуларних обољења, свих облика повишеног крвног притиска, реуматских обољења, изузетно повољно делује на рехабилитације стања након: прелома костију и ишчашења зглобова, централне одузетоси и операција кичме оштећења крвних судова и др.
 • Бањски медицински дан обухвата
  - Смештај
  - Исхрану
  - Лечење и дијагностику (тест оптерећења, одређене лабораторијске анализе које улазе у цену бањског дана) - терапијске процедуре које улазе у цену бањског дана
 • Смештај
  Институт "Нишка Бања" располаже следећим смештајним капацитетима:
  - Стационар Радон - 300 лежаја
  - Стационар Зеленгора - 160 лежаја
  - Стационар Терме - 100 лежаја

ДИЈАГ.СРОДНЕ ГРУПЕ

КОНТАКТИ

Политика квалитета

Институт за лечење и рехабилитацију „Нишка Бања“, Ниш пружа квалитетну здравствену заштиту секундарног и терцијарног нивоа за становнике са територије Републике Србије, одговара изазовима данашњег времена и следи реформе здравственог система Републике Србије. Ова здравствена заштита је заснована на најбољим доказима из праксе и истраживања, и у складу је са највишим професионалним и етичким стандардима.

Ми смо здравствена установа која прихвата све изазове терцијарне и секундарне здравствене заштите, креирамо и имплементирамо иновативна решења, чијом реализацијом желимо да потврдимо квалитет наших услуга.

У складу са нашим опредељењем, вршимо континуирану едукацију, у циљу усвајања нових вештина и знања код свих запослених.

Институт за лечење и рехабилитацију „Нишка Бања“, Ниш служи и као образовна и научно наставна база Медицинског факултета у Нишу.

      
 

Политика квалитета Института за лечење и рехабилитацију „Нишка Бања“ , Ниш је да своју вредност исказује  кроз креативност, компетентност, транспарентност, иновативност, тимски рад, а све у циљу пружања што квалитетнијих здравствених услуга. 

Визија сталног унапређења квалитета је достизање безбедне и сигурне здравствене заштите коју заједничким напорима развијају сви кључни актери у здравственом систему у интересу корисника. 

Циљ је стварање модерне болнице, окренуте пацијенту, са високим квалитетом здравствених услуга, увођење нових, савремениих дијагностичких и терапијских процедура.

 

Политика квалитета безбедности хране у Институту за лечење и рехабилитацију „Нишка Бања“

Институт примењује ХАЦЦП систем према Цодеx алиметаријусу ЦАЦ/РЦП 1-1969, Рев. 4-2003 како би осигурао да храна буде безбедна за употребу и траженог квалитета.

На најекономичнији начин се управља средствима и залихама хране. Зато су добављачи хране проверени, поуздани, стабилног квалитета, брзи и тачни у преузетим роковима испоруке.

Запослени који раде са храном су у потпуности обучени, квалификовани, способни и мотивисани за припрему хране према свим захтевима квалитета хране. 

Ради осигурања да корисници  Института увек добијају безбедну и квалитетну храну прати се законска регулатива, најновија сазнања, добра произвођачка пракса, добра хигијенска пракса и стандарди из области припреме хране.

 

 Pločica