• Топла лековита вода Нишке Бање са просечном температуром од 37Ц природно обогаћена гасом радона, у комбинацијама са другим терапијама помаже код лечења: кардиоваскуларних обољења, свих облика повишеног крвног притиска, реуматских обољења, изузетно повољно делује на рехабилитације стања након: прелома костију и ишчашења зглобова, централне одузетоси и операција кичме оштећења крвних судова и др.

    Институт "Нишка Бања" располаже следећим смештајним капацитетима:
    - Стационар Радон - 300 лежаја
    - Стационар Зеленгора - 160 лежаја
    - Стационар Терме - 100 лежаја

ДИЈАГ.СРОДНЕ ГРУПЕ

КОНТАКТИ

Предавање у средњој машинској школи

25.04.2017  физиотерапеут Јасминка Стојадиновућ је, по позиву директорке школе Весне Ристић,  одржала предавање  „Заштитни положаји у преванцији обаљења кичменог стуба средњошколаца“ у средњој машинској школи  у Нишу.

Кроз предавање је презентована делатност Института „Нишка Бања“ и заштитни положаји за кичмени стуб кроз активности свакодневног живота.  Професорима и ученицима је указано на значај свакодневне физичке активнисти и значај примене заштитних положаја да би кичма била прави оснонац нашем организму.

Запослени у овој школи са изразили дубоку захвалност радницима Институа „Нишка  Бања“, а посебно Проф. Др Марини Дељанин Илић и пожелели да се овакав вид сарадње настави и убудуће.