• Лековитост
  Топла лековита вода Нишке Бање са просечном температуром од 37Ц природно обогаћена гасом радона, у комбинацијама са другим терапијама помаже код лечења: кардиоваскуларних обољења, свих облика повишеног крвног притиска, реуматских обољења, изузетно повољно делује на рехабилитације стања након: прелома костију и ишчашења зглобова, централне одузетоси и операција кичме оштећења крвних судова и др.
 • Бањски медицински дан обухвата
  - Смештај
  - Исхрану
  - Лечење и дијагностику (тест оптерећења, одређене лабораторијске анализе које улазе у цену бањског дана) - терапијске процедуре које улазе у цену бањског дана
 • Смештај
  Институт "Нишка Бања" располаже следећим смештајним капацитетима:
  - Стационар Радон - 300 лежаја
  - Стационар Зеленгора - 160 лежаја
  - Стационар Терме - 100 лежаја

ДИЈАГ.СРОДНЕ ГРУПЕ

КОНТАКТИ

ИНСТИТУТ “НИШКА БАЊА” 10. ЈУНА ОБЕЛЕЖИО ГЛОБАЛ ВЕЛНЕС ДАН

Глобал Велнес Дан обележен је 10.06.2017. у организацији ГВД Србија.

Институт „Нишка Бања“ и ове године био је активно укључен у обележавају Светског велнес дана бројним активностима које смо припремили за наше суграђане бесплатно, према следећем програму:

9:00 – 10:00 часова у Нишкој Бањи

 • вежбе за здраво срце

 

11:00 – 13:00 часова у Нишу, Обреновићева улица, испред апотеке „Хигија“:

 • Пилатес вежбе
 • ТАИ ЧИ
 • Увод у Краљевску масажу (вежбе истезања)
 • Парцијална масажа

У оквиру обележавања Глобал Велнес Дана Институт „Нишка Бања“ је указао грађанима Ниша на значај коришћења третмана велнес центра као неизбежну активност у здравом начину живота. Искористили смо ову прилику да подсетимо наше суграђане да су третмани у велнес центру „Сенс“ базирани на употреби термоминералне лековите воде која извире у Нишкој Бањи, што наш велнес и спа центар чини јединственим у Нишу и широј околини.          

За наше суграђане и све клијенте велнес и спа центра „Сенс“ поводом обележавања ГЛОБАЛ ВЕЛНЕС ДАНА омогућили смо од 07. до 13. јуна недељу дана попуста 20 % на све услуге (осим пакета и појединачних услуга које су већ са попустом).

Велики број пролазника показао је интересовање и испробао вежбе и третмане које смо тог дана потпуно бесплатно припремили за све посетиоце ове манифестације.