• Лековитост
  Топла лековита вода Нишке Бање са просечном температуром од 37Ц природно обогаћена гасом радона, у комбинацијама са другим терапијама помаже код лечења: кардиоваскуларних обољења, свих облика повишеног крвног притиска, реуматских обољења, изузетно повољно делује на рехабилитације стања након: прелома костију и ишчашења зглобова, централне одузетоси и операција кичме оштећења крвних судова и др.
 • Бањски медицински дан обухвата
  - Смештај
  - Исхрану
  - Лечење и дијагностику (тест оптерећења, одређене лабораторијске анализе које улазе у цену бањског дана) - терапијске процедуре које улазе у цену бањског дана
 • Смештај
  Институт "Нишка Бања" располаже следећим смештајним капацитетима:
  - Стационар Радон - 300 лежаја
  - Стационар Зеленгора - 160 лежаја
  - Стационар Терме - 100 лежаја

ДИЈАГ.СРОДНЕ ГРУПЕ

КОНТАКТИ

INSTITUT „NIŠKA BANJA“ OBELEŽIO MEĐUNARODNI DAN FIZIOTERAPEUTA

Међународи дан физиотерапеута се обележава у читавом свету 8. септембра. Тема овогодишњег  празника  физиотерапеута била  је „Физичка активност за живот”  и имала је задатак да истакне значај физиотерапеута у промоцији здравог начина живота и физичке активности. 

Физиотерапеути Института "Нишка бања" су 08.09.2017.  од  09.45 - 11.00 часова на платоу код фонтана у Нишкој Бањи обележили свој дан под слоганом “Покрени се, осети живот”. Циљ нам је био да поред истицања значаја физиотерапеута у очувању и побољшању здравља људи, укажемо и на значај циљаних и правилно спроведених вежби, које имају велику улогу у побољшању квалитета живота.