• Лековитост
  Топла лековита вода Нишке Бање са просечном температуром од 37Ц природно обогаћена гасом радона, у комбинацијама са другим терапијама помаже код лечења: кардиоваскуларних обољења, свих облика повишеног крвног притиска, реуматских обољења, изузетно повољно делује на рехабилитације стања након: прелома костију и ишчашења зглобова, централне одузетоси и операција кичме оштећења крвних судова и др.
 • Бањски медицински дан обухвата
  - Смештај
  - Исхрану
  - Лечење и дијагностику (тест оптерећења, одређене лабораторијске анализе које улазе у цену бањског дана) - терапијске процедуре које улазе у цену бањског дана
 • Смештај
  Институт "Нишка Бања" располаже следећим смештајним капацитетима:
  - Стационар Радон - 300 лежаја
  - Стационар Зеленгора - 160 лежаја
  - Стационар Терме - 100 лежаја

ДИЈАГ.СРОДНЕ ГРУПЕ

КОНТАКТИ

Институт „Нишка Бања“ учествовао на Бизнис форуму Чешка - Србија

Институт „Нишка Бања“ учествовао је на Бизнис форуму „ЦЗ-РС МСП трговински мост кроз кластере“ који се одржао 13.10.2016. у хотелу „Александар“ у Нишу. Овај форум одржан је у оквиру пројекта „Значај кластера за трговину и развој малих и средњих предузећа“ који ко-финансиран од Министарства индустрије и трговине Р Чешке у оквиру Програма помоћи трговини – Србија, финансијски подржан од Куће кластера из Ниша, Србије и не-финансијски од Министарства трговине, туризма и телекомуникација Р Србије.

Једна од области форума била је о Велнес и здравственом туризму у оквиру које је презентован Институт „Нишка Бања“ поздравним речима Прим. мр сци. мед Иване Николић Павловић (начелник Одељења „Б“ за специјализовану рехабилитацију кардиоваскуларних болесника), приказивањем промотивног филма о Институту и разговорима са Чешким представницима у оквиру Б2Б састанака.

Представници Института који су поред др Иване Николић Павловић активно учествовали у Форуму су Референти Маркетинг одсека Института Ивица Тодоровић и Александра Стојковић.