• Лековитост
  Топла лековита вода Нишке Бање са просечном температуром од 37Ц природно обогаћена гасом радона, у комбинацијама са другим терапијама помаже код лечења: кардиоваскуларних обољења, свих облика повишеног крвног притиска, реуматских обољења, изузетно повољно делује на рехабилитације стања након: прелома костију и ишчашења зглобова, централне одузетоси и операција кичме оштећења крвних судова и др.
 • Бањски медицински дан обухвата
  - Смештај
  - Исхрану
  - Лечење и дијагностику (тест оптерећења, одређене лабораторијске анализе које улазе у цену бањског дана) - терапијске процедуре које улазе у цену бањског дана
 • Смештај
  Институт "Нишка Бања" располаже следећим смештајним капацитетима:
  - Стационар Радон - 300 лежаја
  - Стационар Зеленгора - 160 лежаја
  - Стационар Терме - 100 лежаја

ДИЈАГ.СРОДНЕ ГРУПЕ

КОНТАКТИ

Институт „Нишка Бања“ учествовао у Пословном форуму Србија-Албанија

Institut „Niška Banja“ učestvovao je u Poslovnom forumu Srbija-Albanija koji je 14. oktobra 2016. godine u Oficirskom domu u Nišu organizovala Privredna komora Srbije u saradnji sa Business Albania.

Forum je održan na marginama sastanka predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Vlade Republike Albanije Edija Rame, uz učešće privrednika obe strane. Predstavnici Instituta koji su bili prisutni i aktivno učestvovali u Forumu su Direktor Instituta Prof. dr Marina Deljanin Ilić i Referent Marketing odseka Instituta Ivica Todorović.