• Лековитост
  Топла лековита вода Нишке Бање са просечном температуром од 37Ц природно обогаћена гасом радона, у комбинацијама са другим терапијама помаже код лечења: кардиоваскуларних обољења, свих облика повишеног крвног притиска, реуматских обољења, изузетно повољно делује на рехабилитације стања након: прелома костију и ишчашења зглобова, централне одузетоси и операција кичме оштећења крвних судова и др.
 • Бањски медицински дан обухвата
  - Смештај
  - Исхрану
  - Лечење и дијагностику (тест оптерећења, одређене лабораторијске анализе које улазе у цену бањског дана) - терапијске процедуре које улазе у цену бањског дана
 • Смештај
  Институт "Нишка Бања" располаже следећим смештајним капацитетима:
  - Стационар Радон - 300 лежаја
  - Стационар Зеленгора - 160 лежаја
  - Стационар Терме - 100 лежаја

ДИЈАГ.СРОДНЕ ГРУПЕ

КОНТАКТИ

6th MUSCULOSKELETAL SONOGRAPHY COURSE INTERMEDIATE LEVEL COURSE

1st FOCUSSED COURSE ON ULTRASOUND-GUIDED PROCEDURES

6th MUSCULOSKELETAL SONOGRAPHY COURSE INTERMEDIATE LEVEL COURSE

 

У периоду од 5.10. – 07.10.2017. године у Београду је одржан ЕУЛАР-ов Први курс интраартикуларних ињекција под контролом ултразвука и Шести мускулоскелетни курс ултразвука (средњи ниво) у организацији УРЕС-а.

Оба курса су била сачињена из интерактивних предавања и workshopova.  Сви учесници су радили улазни и излани тест.

Предавачи су били професори и лекари из Италије, Шпаније, Мадјарске, Холандије, Грчке, Бугарске, Хрватске и Србије, који су несебично пренели своја знања и искуства и на тај начин приближили ове дијагностичке и терапијске процедуре учесницима курса. Учесници су кроз активне workshopove могли и медјусобно да размењују искуства и разреше многе дилеме које су имали.

Из нашег Института 3 лекара су похађала  1st FOCUSSED COURSE ON ULTRASOUND-GUIDED PROCEDURES: мр.сци др Јован Недовић, др сци Јелена Јовановић и др Ивана Алексић, а 1 лекар је похађао 6th MUSCULOSKELETAL SONOGRAPHY COURSE INTERMEDIATE LEVEL COURSE: др Јасмина Јоцић.